Kontaktirajte nas: 091 266 77 50

Proizvodi

Svijetleće reklame

Svjetleće reklame u reklamnoj industriji su jedan od najzastupljenijih načina oglašavanja i to iz vrlo jednostavnog razloga što svjetlo privlači pozornost, posebice noću.

Danas u reklamnoj industriji postoje razne vrste ili modeli svjetlećih reklama ovisno o tome kako želimo osvijetliti reklamni sadržaj (direktno, indirektno, pozadinski, bočno i sl.) ili kojim rasvjetnim tijelima želimo dobiti osvjetljenje (fluorescentne lampe, reflektorske lampe, LED diode i sl).

Izrada svjetlećih reklama za urede, trgovine, izloge, svjetleći plakati, 3D slova i drugo za promociju vaše tvrtke. Izrada svjetlećih reklama za unutarnje i vanjske rpostore. Reklame s direktnom rasvjetom, indirektnom rasvjetom, 3D slova i oblici te mnogo drugoga.

DISPLAY SVJETLEĆE REKLAME
Vrlo često u uporabi su svjetleće reklame u obliku zatvorene kutije, tzv. Display svjetleće reklame koje mogu biti jednostrano svjetleće ili obostrano svjetleće, a o tome ovisi i način učvršćenja na zidnu stijenu. Jednostrano svjetleće reklame se postavljaju direktno na zidnu stijenu i sadržaj im je vidljiv samo s jedne strane, dok kod obostrano svjetlećih reklama sadržaj je vidljiv s obje strane, a učvršćuju se okomito na zidnu stijenu pomoću konzola.


IZRADA ELABORATA OD OVLAŠTENOG ARHITEKTA
Za namjeru postavljanja reklame na javnim površinama ili pročeljima zgrada, u nekim općina i gradovima je posebno propisana procedura pribavljanja dozvole za postavljanje reklame od nadležnog Ureda ili službe. Elaborat izrađuje ovlašteni arhitekt, a u okviru potreba izrade Elaborata, naša tvrtka može ponuditi izradu idejnog i tehničkog rješenja, elektro-sheme te fotomontaže reklame na mjestu ugradnje.